Tanker fra dagen derpå

Publisert 30.05.2013 15:15

Sjef i eget liv 027

Hvordan bli sjef i eget liv var det store tema for gårdagens seminar med Ingvard Wilhelmsen. Og ble ikke alle litt mer sjef i eget liv? Ca. 210 var møtt opp og har nå gode forutsetninger for å bli sjef i eget liv om man da velger det. Et av de store poeng var nettopp at det bare er oss selv, som kan bestemme hvordan vi skal leve livet vårt. 

Et annet poeng var at mange av oss går rundt med store eller mindre bekymringer som vi allikevel ikke kan gjøre noe med? Hjernen din lager røverhistorier - ikke tro på de før de blir til sannhet. Du kan ikke gjøre noe med dem allikevel. Kommer tragedien, så kommer den og kommer den ikke, så har du kastet bort din tid på bekymringer i stedet for å leve livet, sa Wilhelmsen.

Sjef i eget liv 037

Et veldig bra seminar med en fantastisk taler er gjennomført, og vi håper at alle, som var med oss, fikk noe med seg hjem. Skulle du ha lyst til å lese enda mer fra Wilhelmsen, har han gitt ut 5 bøker rundt temaet. 

Vi tilstreber å arrangere kurs og seminarer som rører og påvirker, og har du forslag til tema eller speaker er du velkommen til å sende oss en epost.